Az online vásárlás során a fizetés fontos lépés. Annak érdekében, hogy az atorta.hu weboldalon történő vásárlás során kényelmesen és biztonságosan tudjon fizetni, az alábbi fizetési módok közül válogathat.

Bankkártyás fizetés Stripe-al

Bankkártyás fizetés Stripe-al

logo-stripe

A Stripe elektronikus fizetési szolgáltatásokat nyújt az általános online áruházi fizetéstől a speciális fizetési szolgáltatásokig, és számos bankkártyás fizetést támogat. A klasszikus Stripe fizetési átjáró szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül a pénztár oldalon teljesítsék a rendeléseket és a fizetéseket anélkül, hogy bármely másik fizetési oldalra ugornának.

Bankkártyás fizetés Stripe-al

logo-stripe

A Barion elektronikus fizetési szolgáltatásokat nyújt az általános online áruházi fizetéstől a speciális fizetési szolgáltatásokig. Támogatja a különböző bankkártyás fizetéseket. A klasszikus Barion fizetési átjáró szolgáltatás átirányítja ügyfeleit a fizetési oldalról a Barion fizetési oldalára, minden másról pedig a Barion gondoskodik.

Utánvétes fizetés

Az Ön kényelme és a magabiztos fizetés érdekében logisztikai cégekkel is együttműködünk, hogy utánvétes szolgáltatást biztosítsunk Önnek, készpénzzel vagy bankkártyával az áru átvételekor fizethet.