8 részes fondant és marcipán szilikon forma-gyöngy mix

590 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

Az 8 részes fondant és marcipán szilikon forma-gyöngy mix egy kiváló eszközkészlet a kreatív süteménykészítéshez. Ez a szilikon forma-készlet lehetővé teszi, hogy gyönyörű és részletgazdag gyöngy mintázatokkal díszített fondant vagy marcipán alakzatokat hozzon létre, ideális különféle alkalmakra, mint például születésnapok, esküvők vagy ünnepi rendezvények.

A készlet tartalmaz 8 különböző formát, amelyek gyöngymintázatokat reprezentálnak, így változatos és egyedi kialakításokat alkothat. A rugalmas szilikon anyag megkönnyíti az alakzatok kivehetőségét a formákból, és biztosítja, hogy a gyöngymintázatok élesen és tisztán jelenjenek meg a kész édességeken.

A méretezés lehetővé teszi, hogy az alakzatok illeszkedjenek különféle méretű tortákhoz vagy süteményekhez. A szilikon anyag hőállósága biztosítja, hogy a fondant vagy marcipán alakzatok könnyen formázhatók és alkalmazhatók legyenek a süteményeken.

Ez a fondant és marcipán szilikon forma-gyöngy mix kiváló választás lehet a házi cukrászdákban és sütőműhelyekben dolgozók számára, akik szeretnék feldobni és egyedivé tenni a süteményeket és desszerteket. A készlet segítségével könnyedén létrehozhat csodálatos és profi kinézetű édességeket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK