DEERMA SH90W ELEKTROMOS VÍZFORRALÓ HŐMÉRSÉKLET-SZABÁLYOZÓVAL 1, 7L 1700W

14,990 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: 6955578038327 Kategória:

A Deerma SH90W elektromos víz forraló egy korszerű és multifunkcionális eszköz, amely kényelmes és testreszabott víz forralási élményt nyújt. Íme néhány jellemzője:

  1. Teljesítmény: A víz forraló 1700W teljesítménnyel rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyors víz forralást.
  2. Hőmérséklet-szabályozás: A készülék hőmérsékletét 40 és 100°C között állíthatja, ami ideális a különböző italok elkészítéséhez, például teákhoz vagy kávékhoz. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy személyre szabja a víz forralás hőmérsékletét az ízlése vagy a készítendő ital típusa szerint.
  3. Űrtartalom: A víz forraló kapacitása 1,7 liter, amely elegendő mennyiségű vizet biztosít egy vagy több csésze ital elkészítéséhez.
  4. Egészségre nem káros anyagok: A készülék az egészségre nem káros anyagokból készült, ami biztonságos és egészséges használatot biztosít.
  5. Érintőképernyős kijelző: Az érintőképernyős kijelző lehetővé teszi a könnyű és intuitív vezérlést. Ezen a kijelzőn keresztül könnyedén beállíthatja és ellenőrizheti a kiválasztott funkciót és hőmérsékletet.
  6. Könnyű kezelhetőség: Az egyszerű és hatékony kezelőfelület segíti a könnyű kezelést és beállítások kiválasztását.

A Deerma SH90W elektromos víz forraló egy modern és intelligens eszköz, amely kiválóan alkalmas a mindennapi víz forralási feladatokra, és a hőmérséklet-szabályozási lehetőségével egyedi igényeinek is megfelel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK