DEERMA XIAOMI DEERMA JUICE CUP TURMIXGÉP NU06

10,560 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: 6955578037979 Kategória:

A Deerma Xiaomi Deerma Juice Cup turmixgép (NU06) egy korszerű és hordozható eszköz, amely ideális a gyors és kényelmes koktélkészítéshez. Itt vannak a főbb jellemzői:

  1. Továbbfejlesztett design: A turmixgép korszerű és praktikus dizájnnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes használatot és hordozhatóságot.
  2. Gyors és kényelmes használat: Az erős, fogazott penge és az újratölthető akkumulátor lehetővé teszi a gyors és hatékony turmixolást, így bármikor élvezheti kedvenc koktéljait.
  3. Tartós anyagok: A turmixgép tartós anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és az eredményes, megbízható működést.
  4. Vezeték nélküli kialakítás: A vezeték nélküli turmixgép lehetővé teszi a szabad mozgást és a kényelmes használatot bárhol is legyen. Nem szükséges az elosztó aljzathoz kötni, így könnyen hozzájárul a hordozhatósághoz.
  5. Hosszú akkumulátor-élettartam: Az újratölthető akkumulátor akár 15 napos munkavégzéshez is elegendő, ami nagy előny lehet, különösen, ha a turmixgépet rendszeresen használják.
  6. Egészséges koktélok: A turmixgép alkalmas egészséges koktélok készítésére, lehetőséget biztosítva arra, hogy minden nap élvezze a friss és finom italokat.

A Deerma Xiaomi Deerma Juice Cup turmixgép (NU06) egy sokoldalú eszköz, amely praktikus és egyszerű használattal kínálja a koktélkészítés élményét bárhová is menjen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK