XIAOMI DEERMA SH30W VÍZFORRALÓ FEHÉR

9,990 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: 6955578038112 Kategória:

A Xiaomi Deerma SH30W víz forraló egy modern és hatékony készülék, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a gyors és kényelmes víz forralás érdekében. Itt vannak a főbb jellemzői:

  1. Teljesítmény: Akár 2200 W teljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyors felforralást, így könnyedén elkészítheti kedvenc teáját vagy kávéját.
  2. Űrtartalom: A 1,7 literes űrtartalom lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű vizet melegítsen fel, megfelelő például a családi vagy baráti összejövetelekhez.
  3. Átlátszó burkolat: Az átlátszó burkolat és a kék LED lámpa egyedi megjelenést kölcsönöznek a készüléknek, valamint lehetővé teszik a könnyű ellenőrzést a belsőjében lévő vízszint felett.
  4. Egészségbarát anyagok: A termék egészségbarát anyagokból készült, ami fontos szempont lehet a víz forralóval érintkező víz minősége és íze szempontjából.
  5. Karbantarthatóság: Nagyon könnyen karbantartható, ami időt és energiát takarít meg a tisztítás során.
  6. Biztonságos használat: A készülék biztonságos használatot biztosít, amely fontos a mindennapi használat során. Az egészségbarát anyagok és a biztonsági funkciók (pl. túlmelegedés elleni védelem) hozzájárulnak a problémamentes használathoz.

A Xiaomi Deerma SH30W víz forraló fehér színével és modern kialakításával esztétikai élményt nyújt, miközben praktikus és hatékony eszköz a mindennapi víz forralási igények kielégítésére.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK