XIAOMI ELECTRIC GLASS KETTLE EU VÍZFORRALÓ (BHR7423EU)

8,990 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: 6941812734339 Kategória:

A Xiaomi Electric Glass Kettle EU víz forraló (BHR7423EU) egy modern és kényelmes eszköz, amely számos funkcióval rendelkezik a hatékony és biztonságos használat érdekében. Itt vannak a fő jellemzői:

  1. 1,7 literes kapacitás: A nagy űrtartalom lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű vizet forraljon fel, megfelelő például tea vagy kávé készítéséhez.
  2. 2200W teljesítmény: A magas teljesítményű fűtőelem segítségével a készülék gyorsan és hatékonyan forralja fel a vizet.
  3. Boroszilikát üveg test: A boroszilikát üveg kiváló minőségű és ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ez biztosítja, hogy az üveg test ne változtassa meg az italok ízét, és könnyen tisztítható legyen.
  4. LED világítás: Az esztétikai LED világítás nemcsak dekoratív, hanem segíti a felhasználót a forralási folyamat figyelésében is.
  5. Kivehető szűrő: A kivehető szűrő segít a vízkő és egyéb lerakódások eltávolításában, és megakadályozza, hogy azok belekerüljenek az italba.
  6. Egy érintéses fedélnyitás: Az egy érintéses fedélnyitás funkció kényelmes hozzáférést biztosít a víztartályhoz, és könnyűvé teszi a víz feltöltést.
  7. Gyors forralás: A készülék képes 5 perc alatt felforralni a vizet, ami kiváló időtakarékosságot eredményez.
  8. Többszörös védelem: A biztonságot szolgáló többszörös védelem magában foglalja az automatikus leállást forrás után, védelmet a víz nélküli túlmelegedés ellen, valamint zárlatvédelmet is.

Ezek a jellemzők együttesen teszik a Xiaomi Electric Glass Kettle EU víz forralót (BHR7423EU) egy hatékony, kényelmes és biztonságos háztartási eszközzé a mindennapi víz forralási igények kielégítésére.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK