XIAOMI JOYAMI SMART BLENDER OKOS TURMIXGÉP

26,990 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: 6971036013118 Kategória:

A Xiaomi Joyami Smart Blender egy intelligens turmixgép, amely különféle funkciókkal rendelkezik, hogy kielégítse a különböző italkészítési igényeket. Itt vannak a fő jellemzői:

  1. Forró levesek és hideg italok: Képes mind forró levesek, mind hideg italok elkészítésére, így széles körű felhasználást biztosít.
  2. Űrtartalom: Maximum 1200 ml forró leves és maximum 1600 ml hideg ital elkészítésére alkalmas, így elegendő mennyiségű italt készíthet egyszerre.
  3. Funkciók: Képes jégzúzásra, turmixok elkészítésére, fagylalt készítésére és még sok másra, így sokoldalúan használható.
  4. Előre beállítható 12 órás időzítő: Az alkalmazás segítségével előre beállítható egy 12 órás időzítő, amely lehetővé teszi a késleltetett indítást, így az elkészített italok elérhetők lesznek a kívánt időpontban.
  5. Forró levesek melegen tartása: A készülék képes a forró leveseket akár 4 órán keresztül melegen tartani, biztosítva, hogy azok elkészítése után is élvezhető hőmérsékleten legyenek.
  6. Öntisztító és biztonságos: A turmixgép öntisztító funkcióval rendelkezik, és BPA-mentes anyagokból készült, amelyek biztonságos használatot garantálnak.
  7. Automatikus kikapcsolási védelem: Az automatikus kikapcsolási védelem segít a túlmelegedés és más potenciális veszélyek elkerülésében.
  8. Egyszerű alkalmazás és gombos kijelző vezérlés: Az egyszerű alkalmazás és a gombos kijelző vezérlés lehetővé teszik a könnyű kezelést és beállítások gyors elérését.
  9. Applikációs vezérlés (Mi Home): Az alkalmazás (Mi Home) segítségével a távolról is vezérelhető, így akár távolról is beállíthatja a turmixgépet.

A Xiaomi Joyami Smart Blender egy modern és intelligens készülék, amely széleskörű alkalmazhatósággal és kényelmes vezérlési lehetőségekkel rendelkezik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK