XIAOMI MI SMART KETTLE PRO OKOS VÍZFORRALÓ

16,990 Ft

Az extra tulajdonságok és biztonsági funkciók részletesen bemutatják, hogy a készülék milyen gondos tervezéssel készült. Íme néhány további részlet:

Előre beállított hőmérséklet és melegen tartás:

 • Az előre beállított hőmérséklet funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók pontosan kiválasszák a kívánt hőmérsékletet 40°C és 90°C között.
 • A melegen tartás funkció akár 12 órán keresztül tartó forralást tesz lehetővé, biztosítva, hogy a víz mindig rendelkezésre álljon, amikor szükséges.

Alacsony energiafogyasztás:

 • A készülék kifejezetten alacsony energiafogyasztással rendelkezik, mindössze 0,5 kWh alatt, amikor 12 órán keresztül melegen tartja a vizet. Ez energiatakarékos megoldás, amely hozzájárul a fenntarthatósághoz.

3-as védelem:

 1. Automatikus leállás forrás után: A készülék automatikusan leáll, amikor a víz felforr.
 2. Védelem a víz nélküli túlmelegedés ellen: Az eszköz beépített védelmi mechanizmussal rendelkezik a víz nélküli túlmelegedés ellen.
 3. Védelem zárlat ellen: A zárlatvédelem megakadályozza a rövidzárlatokból adódó károkat.

Biztonságos anyagok és kialakítás:

 • A készülék anyaga 304-es rozsdamentes acél, amely magas hőmérsékleten sem enged ki káros anyagokat és nem rozsdásodik.
 • A belső hőmérséklet nem éri el a 40°C-ot, még 100°C-os vízforralás esetén sem, ami a belső rozsdamentes acél és a külső PP műanyag burkolat kombinációjának köszönhető.

Összességében a Xiaomi Mi Smart Kettle Pro egy biztonságos, kényelmes és energiatakarékos eszköz, amely magas minőségű anyagok felhasználásával és gondos tervezéssel készült.

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: 6934177719783 Kategória:

A Xiaomi Mi Smart Kettle Pro egy okos víz forraló, amely számos kényelmi funkciót kínál. Itt van néhány fontos jellemzője:

 1. Digitális kijelző: A készülék egy digitális kijelzővel rendelkezik, amelyen könnyen leolvashatók a fontos információk, például a víz hőmérséklete vagy az aktuális forralási állapot.
 2. Alkalmazás vezérlés: Az eszköz támogatja az alkalmazásvezérlést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról is vezéreljék a víz forralót. Az alkalmazás segítségével például előre beállítható a forralás időzítése.
 3. Két érintőgomb: Az egyszerű kezelhetőség érdekében a készülék két érintőgombbal is rendelkezik, amelyekkel könnyen irányítható a víz forraló.
 4. SRC hangszigetelés: A hangszigetelés (SRC) technológiával ellátott víz forraló kevesebb zajt kelt működés közben, így csendesebb és kevésbé zavaró a környezet számára.
 5. Kétrétegű hőszigetelés: A biztonság és hatékonyság érdekében a készülék kétrétegű hőszigeteléssel rendelkezik. Ez segít abban, hogy a készülék külső része ne melegedjen túl, így könnyen és biztonságosan kezelhető.
 6. Nagy, 1,5 literes űrtartalom: A készüléknek nagy űrtartalma van, így egyszerre nagyobb mennyiségű vizet lehet felmelegíteni, ami kényelmes lehet több csésze tea vagy kávé elkészítésekor.
 7. Kiváló alapanyag és dizájn: A Xiaomi által készített termékek általában kiváló minőségű anyagokból készülnek, és esztétikus dizájnnal rendelkeznek. A készülék dizájnja tehát nemcsak esztétikus, hanem praktikus is.

Ezen funkciók kombinációja révén a Xiaomi Mi Smart Kettle Pro egy modern és kényelmes eszköz lehet a mindennapi életben, amely a technológia és a praktikum előnyeit ötvözi.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK