My Home élelmiszertároló cipzáras táska friss termékek számára, hűtőszekrényekhez és fagyasztókhoz

1,790 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: T050172 Kategória:

A My Home élelmiszertároló cipzáras táskák a friss termékek ideális tárolását teszik lehetővé hűtőszekrényekben és fagyasztókban. Ezek  termékek PE anyagból készültek, amely egészségre biztonságos és újrahasznosítható. A kínálatban elérhető három különböző méretben (S, M, L), melyek átlátszó színűek és lehetőséget adnak a nevek vagy tárolási dátumok feljegyzésére.

Ezek a táskák tökéletesek friss élelmiszerek, gabonafélék, gyümölcsök, zöldségek és diófélék hosszabb tárolásához. A különböző méretekhez tartozó zacskók száma: S méret – 20 zacskó, M méret – 15 zacskó, L méret – 10 zacskó. A Kétirányú kialakítás biztonságosan zárja a táska száját, megőrzi az ételek ízét és aromáját, valamint megakadályozza a kellemetlen szagokat és a baktériumok elszaporodását a hűtőben vagy fagyasztóban.

A biztonságos, nem mérgező PE anyagból készült táska egészségügyileg biztonságos és többször felhasználható. Sokoldalúan használható tárolótaszként szolgál, ideális friss élelmiszerek, száraz élelmiszerek, zöldségek vagy gyorsételek hosszabb tárolásához. Segítenek megőrizni az ételek frissességét és ízét, miközben gondoskodnak az egészséges tárolási környezetről a hűtőszekrényben vagy fagyasztóban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK