Tapadásmentes serpenyő multifunkcionális 2 részes

5,099 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

Elfogyott

Cikkszám: W06818 Kategória:

A multifunkcionális, tapadásmentes serpenyő kiváló választás a sokoldalú főzéshez a konyhában. Ez a két részes készlet különböző méretű serpenyőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik különböző ételek elkészítését a mindennapi főzés során.

Ezek a serpenyők rendelkeznek tapadásmentes felülettel, így az ételek nem ragadnak le az aljukhoz, és könnyedén tisztíthatók. A tapadásmentes technológia lehetővé teszi az ételek egészségesebb elkészítését kevesebb olaj vagy zsiradék használatával.

A multifunkcionális jellegnek köszönhetően ezek a serpenyők alkalmasak sütésre, pirításra, párolásra és akár sütés nélküli ételek készítésére is. Sokoldalúságuk révén könnyen alkalmazkodnak az ételkészítés különböző módszereihez és receptekhez.

A két részes készlet különböző méretű serpenyőket kínál, így rugalmasan alkalmazkodhatnak az elkészítendő ételek mennyiségéhez és típusához. Ez az általánosan használható serpenyőkészlet praktikus választás lehet a mindennapi főzéshez és sokféle étel elkészítéséhez a konyhában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK