Szegély díszítő szilikon forma

1,490 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: T10091 Kategória:

A szegély díszítő  szilikon forma egy olyan eszköz, amelyet a cukrászkodás során használnak, hogy szép és részletes díszítéseket hozzanak létre süteményeken, tortákon vagy más édességeken. Itt van egy kis részletesebb leírás arról, hogy hogyan működik:

  1. Anyag: A forma szilikonból készül, ami egy hajlékony, könnyen tisztítható és tartós anyag. A szilikonforma lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolítsd a kész díszítést anélkül, hogy megsértenéd azt.
  2. Mintázat: A forma kialakítása különböző mintázatokat vagy szegélyeket tartalmaz, például barokk stílusú domborműveket, virágokat, leveleket vagy más díszítéseket.
  3. Használat: A szilikon formába öntheted a fondantot, cukormázat vagy más díszítő anyagokat. Miután az anyag megdermedt vagy megszáradt, könnyen kiveheted a formából, és aztán a tortára vagy süteményre helyezheted.
  4. Díszítés: Az így létrehozott díszítés lehetővé teszi, hogy részletgazdag és professzionális kinézetű süteményeket alkoss. A szegély díszítő keretek segítségével könnyedén adhatsz egyedi stílust és karaktert a süteményeidnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK