Karácsonyi süteményformák jellemzői és kiválasztásuk módja
A karácsony az év egyik legvártabb ünnepe, és a karácsonyi sütemények elkészítése az ünnep hagyományos része. A megfelelő karácsonyi süteményformák kiválasztás
A karácsony az év egyik legvártabb ünnepe, és a karácsonyi sütemények elkészítése az ünnep hagyományos része. A megfelelő karácsonyi süteményformák kiválasztás
2,190 Ft
Téglalap alakú szilikon forma 27cm*13cm
Ezzel a formával kenyeret, süteményt süthetünk. Szilikon anyag
Ezt a formát sokféleképpen használhatod, sütheted, fagyaszthatod.
Rugalmasságának köszönhetően könnyen eltávolítható róla.
Szilikon sütőedények használata
Mielőtt első alkalommal használná a szilikon formát, alaposan mossa ki meleg vízzel és mosószerrel, szárítsa meg és zsírozza be bőségesen. Ezt legközelebb csak akkor kell megtennie, ha a serpenyő nagyon száraz. Ez ritkán fordul elő.
Az üres szilikon formát a tészta felhelyezése előtt tegyük a tepsire vagy tepsire, mert puha az anyaga, így sütés előtt könnyen kieshet belőle a tészta.
Ha hűtött ételt szilikon formákban készít, előtte öblítse ki hideg vízzel.
Óvja szilikon lapjainkat a közvetlen hőtől, azaz ne érjen nyílt lánghoz, ne helyezze rács alá.
Soha ne vágjon bele a szilikon formába késsel vagy éles szerszámmal, mert megsérülhet.
A legjobb módja annak, hogy a desszerteket eltávolítsuk a szilikon serpenyőből, ha sütés után megvárjuk, amíg teljesen kihűlnek a formákban.
Ha szeretnéd, hogy a sütemény minél jobban kövesse a szilikonos formád formáját, hogy az apró részletek is látszódjanak, akkor használj zsírt tartalmazó receptet.
Megjegyzés: A képeken látható termékek kivételével az egyéb termékek vagy élelmiszerek nem tartoznak az eladási terjedelembe
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.