Unikornis szarv,fül és szem szilikon mintázó

2,290 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: T10167 Kategória:

Az  unikornis szarv, fül és szem szilikon mintázó  egy olyan eszköz, amelyet a cukrászkodás vagy édességkészítés során alkalmazhatsz annak érdekében, hogy egyszerűen és hatékonyan létrehozz egyszarvú témájú díszeket vagy dekorációkat. Itt van egy részletesebb leírás:

  1. Szilikon anyag: Az eszköz szilikonból készül, amely egy rugalmas és könnyen tisztítható anyag. A szilikonformák segítségével könnyedén elkészítheted az egyedi formájú és részletgazdag díszeket.
  2. Mintázat: A mintázó olyan részleteket tartalmaz, amelyek egyértelműen az unikornis témára utalnak. Ezek közé tartozhatnak az unikornis szarva, füle, és szemei. Ezáltal könnyűvé válik egy komplett unikornis fej kialakítása.
  3. Használat: Az elkészítendő díszítő anyagot, például fondantot, cukormázat, marcipánt vagy más díszítő anyagokat a szilikonformába helyezheted. Az anyag megszilárdulása vagy megszáradása után könnyedén eltávolíthatod a formából az elkészült unikornis részleteket.
  4. Díszítés: Az így létrehozott unikornis szarv, fül és szem részeket felhasználhatod a süteményeken, tortákon vagy más édességeken, hogy egyedi és játékos megjelenést adj nekik. Az unikornis témájú dekorációk gyakran népszerűek gyermekszületésnapokon vagy más ünnepi alkalmakkor.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK