12 darabos fém süteménykiszúró-halloween

1,990 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!
Cikkszám: T12154 Kategória:

A 12 darabos fém süteménykiszúró készlet Halloween témával nagyszerű választás lehet, hogy különleges és tematikus süteményeket készíts a szezonra. Egy ilyen készlet általában tartalmaz különböző fém kiszúrókat, amelyek klasszikus Halloween-motívumokat ábrázolnak. Íme néhány ötlet a készlet tartalmára:

 1. Sütőtökfejek: Különböző méretű és különféle arcvonásokkal rendelkező sütőtökfejek formájú kiszúrók, amelyek a klasszikus Halloween díszítéseket idézik.
 2. Fekete macskák: Cuki és egy kicsit ijesztő fekete macskák formájú kiszúrók, amelyek a Halloween mitológiájához kapcsolódnak.
 3. Kísértetek: Kísértetek vagy szellemek formájú kiszúrók, amelyek egy sötét és misztikus hangulatot kölcsönöznek a süteményeknek.
 4. Vadász kalapácsok: Különböző formájú, vadászkalapácsok formájú kiszúrók, amelyek az ikonikus Halloween jelképét ábrázolják.
 5. Vadászszellemek: Különböző karaktereket ábrázoló, vadászszellemeket formáló kiszúrók, amelyek humoros és egyben halloweeni hangulatot teremtenek.
 6. Denevérek: Cuki vagy éppen ijesztő denevérek formájú kiszúrók, amelyek a sötét és titokzatos Halloween éjszakára emlékeztetnek.
 7. Vámpírok: Vámpír alakok vagy fogak formájú kiszúrók, amelyek a vámpíros Halloween témához kapcsolódnak.
 8. Cukorka kornisok: Cukorka kukacok vagy szörnyek formájú kiszúrók, amelyek kiválóak lehetnek a gyerekeknek szánt Halloween süteményekhez.
 9. Szellemek és koponyák: Koponyák és szellemek formájú kiszúrók, amelyek egy kicsit ijesztőbb hangulatot teremthetnek a süteményeken.
 10. Varázslatos kalapok: Varázslatos kalapok formájú kiszúrók, amelyek a boszorkányok és varázslók világát idézik.
 11. Fantomok: A klasszikus lebegő fantomok formájú kiszúrók, amelyek egy rémisztő, de szórakoztató Halloween témát hoznak létre.
 12. Csontvázak: Csontvázak vagy csontváz-kezek formájú kiszúrók, amelyek a Halloween jellegzetes motívumait ábrázolják.

Egy ilyen készlettel könnyedén alkothatsz tematikus és szórakoztató Halloween süteményeket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK