8db-os műanyag sütemény mintázó,kiszúró forma-mese mix

2,780 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

Fantasztikus eszközkészletet kínál a kreatív cukrászoknak és desszertkészítőknek. Ezekkel a mintázókkal könnyedén létrehozhatsz mesés figurákat, amelyek ideálisak lehetnek gyerekek születésnapjaira, különleges alkalmakra vagy egyszerűen csak a kreatív édességek készítésére.

A csomagban 8 különböző műanyag kiszúró és mintázó található. Ezek a formaalkotók segítenek létrehozni különböző mesés alakzatokat.

A kiszúrók és mintázók különböző mesés motívumokat tartalmaznak, mint például kastély, korona, unikornis, sárkány, boszorkány, hintó, hableány és királylány. Ez lehetővé teszi a változatos és szórakoztató desszertek készítését.

A műanyag kiszúrókat és mintázókat könnyű használni. Egyszerűen nyomd bele őket a fondantba, marcipánba vagy akár süteménybe, majd hozz létre gyorsan és könnyedén részletgazdag formákat.

Ezek a mintázók és kiszúrók sokoldalúan felhasználhatók, nem csak sütemények, hanem cupcakes, kekszek és más édes alkotások készítéséhez is.

A mesés motívumok különösen vonzóak lehetnek a gyerekek számára, de ez a csomag ugyanúgy felhasználható felnőtteknek is, akik egyedi és varázslatos desszerteket szeretnének készíteni.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK