Sütemény kiszúró és mintázó, műanyag, kisállatok, 8 darabos

1,390 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

Fantasztikus eszközkészlet, amely lehetővé teszi a cukrászoknak és desszertkészítőknek, hogy aranyos és témához illő kisállatos süteményeket készítsenek.

A készlet tartalmaz 8 darab kiszúrót és mintázót, amelyek kisállatok formáját öltik. Ezek a műanyag eszközök segítik a könnyű kiszúrást és a részletgazdag mintázást.

A kiszúrók és mintázók olyan témákat tartalmaznak, mint kutyák, macskák, nyuszik és más aranyos kisállatok. Ezek a minták ideálisak lehetnek gyerekzsúrokra vagy más alkalmakra, ahol a kisállatok témája a központi elem.

A műanyag kiszúrókat és mintázókat könnyen használhatod. Nyomd bele őket a tésztába vagy fondantba, majd hozz létre gyorsan és egyszerűen kisállatos formákat.

Ezek az eszközök ideálisak sütemények, kekszek, fondantok vagy más édességek díszítésére. Kiválóan alkalmasak olyan alkalmakra, mint születésnapok, gyerekzsúrok vagy állattematikus rendezvények.

A kisállat témájú kiszúrók és mintázók különösen vonzóak lehetnek a gyerekek számára. Az együtt való készítés élményt nyújthat a családtagoknak is.

Ez a készlet lehetőséget teremt arra, hogy szórakoztató és témához illő édességeket készíts a kisállatok kedvelőinek. Használd a kiszúrókat és mintázókat, hogy egyedi és aranyos desszerteket alkoss, amelyek garantáltan örömet szereznek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK