Szilikon forma – Mermaid

1,390 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

A szilikon mermaid forma egy kreatív és dekoratív eszköz, amelyet a fondant, marcipán vagy más díszítőanyagok formázására használnak, hogy élethű sellők (mermaid) alakzatokat készíthess süteményekhez, tortákhoz vagy más édességekhez. Ezek a formák lehetővé teszik a témához illő, részletgazdag dekorációk elkészítését.

A szilikon mermaid forma előnyei közé tartozik:

  1. Részletgazdag minta: A szilikon formák általában részletgazdag mintákat kínálnak, így létrehozhatsz élethű mermaid figurákat a desszerteken.
  2. Könnyű használat: A rugalmas szilikon anyag könnyen illeszkedik a felületekhez, és a formázókat egyszerűen használhatod a fondant vagy marcipán formázásához.
  3. Könnyű tisztíthatóság: A szilikon könnyen tisztítható, és a formázókat egyszerűen tisztíthatod, akár kézzel, akár mosogatógépben.
  4. Többször használható: A tartós szilikon anyagból készült formázókat sokszor is felhasználhatod anélkül, hogy elvesztenék az alakjukat vagy részletességüket.

Ezek a sellő formák ideálisak lehetnek olyan eseményekre, mint a gyerekek születésnapjai vagy tengerparti témájú ünnepek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK