Szilikon betű forma

1,190 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

A szilikon betű forma egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyedi és személyre szabott üzeneteket, neveket vagy monogramokat készíts ételekből vagy édességekből. Ez a forma kiváló választás lehet sütemények díszítéséhez, fondant készítéshez, vagy akár jégkocka formázásához is.

Jellemzők:

  • Betűtípusok: A forma tartalmazza az összes ábécé betűjét, lehetőséget adva a szabad választásra és kreativitásra. Ezenkívül számos egyéb karaktert és szimbólumot is tartalmazhat.
  • Méret: A betűk mérete lehetővé teszi, hogy könnyen olvadó anyagokkal (például csokoládé vagy fondant) dolgozhass, és élelmiszerkészítéshez alkalmas legyen.
  • Szilikon anyag: Az élelmiszeripari minőségű szilikon anyag nem csak könnyen tisztítható, hanem hőálló is, így biztonságosan használható sütéshez vagy más hőkezelési eljárásokhoz.

Ez a szilikon betű forma lehetővé teszi számodra, hogy kreatív és személyre szabott ételeket hozz létre, amelyekkel egyedivé teheted az ünnepeket vagy különleges alkalmakat. Legyen szó születésnapról, esküvőről vagy bármilyen más jeles eseményről, ez a forma segít abban, hogy az ételek is részei legyenek az ünnepi dekorációnak és hangulatnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK