Szilikon fondant és marcipán mintázó-bambusz

2,099 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

A Szilikon marcipán és fondant mintázó bambusz dekorációhoz egy remek eszköz lehet otthoni sütemények és torták egyedi készítéséhez. Itt vannak a formával kapcsolatos jellemzők és felhasználási módok:

  1. Anyag: Rugalmas és tapadásmentes szilikon anyag, amely lehetővé teszi a könnyű kiborítást és a minták precíz kialakítását.
  2. Mintázatok: A formával készíthető bambusz dekorációt, amely ideális a keleti stílusú vagy természetes témájú torták és sütemények díszítéséhez.
  3. Felhasználás: A formával készült bambusz mintákat felhasználhatod a torták, sütemények vagy cupcakes díszítéséhez. Készíthetsz különféle méretű és formájú bambusz elemeket.
  4. Kreativitás: Használd a formát ahhoz, hogy egyedi és részletgazdag bambusz díszeket készíts, amelyek feldobják a tortádat vagy süteményeidet.
  5. Díszítési Technikák: Színezheted a marcipánt vagy fondantot különböző színekkel, hogy még élethűbbé tegye a készített bambusz elemeket. További díszítési technikákkal, például ehető festékekkel vagy porcukrok alkalmazásával is élhetsz.
  6. Használati Utasítások: Az egyszerű használat érdekében töltsd meg a mintákat marcipánnal vagy fondanttal, távolítsd el a felesleget, majd helyezd a formát a fagyasztóba körülbelül 5 percre. Miután megkeményedett, fordítsd ki az elkészült díszeket a formából, és díszítsd velük a tortádat.
  7. Tisztítás: A szilikon anyag miatt a forma könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben.

A Szilikon marcipán és fondant mintázó bambusz dekorációval könnyedén és gyorsan alkothatsz egyedi és témához illő díszeket süteményeidhez vagy tortáidhoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK