Szilikon fondant és marcipán mintázó-foci

2,099 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

A Foci szettet mintázó szilikon marcipán és fondant forma kiváló eszköz lehet a foci témájú sütemények és torták elkészítéséhez otthon. Itt vannak a formával kapcsolatos jellemzők és felhasználási módok:

 1. Anyag: Rugalmas és tapadásmentes szilikon anyag, amely lehetővé teszi a könnyű kiborítást és a forma precíz kialakítását.
 2. Mintázatok: A formával készíthető minták a következők:
  • Foci mez
  • Kupa
  • Sportcipő
  • Sál
  • Két különböző méretű focilabda
 3. Felhasználás: A formával készült mintákat felhasználhatod a foci témájú sütemények vagy torták díszítéséhez. Készíthetsz különféle elemeket, például játékosokat, foci díszítéseket vagy éppen egy teljes foci pályát.
 4. Kreativitás: Használd a formát ahhoz, hogy egyedi és személyre szabott elemeket készíts, például kedvenc csapatod mezét vagy egy emblémát.
 5. Díszítési Technikák: Színezheted a marcipánt vagy fondantot különböző színekkel, hogy még élethűbbé tegye a készített elemeket. További díszítési technikákkal, például ehető festékekkel vagy porcukrok alkalmazásával is élhetsz.
 6. Tisztítás: A szilikon anyag miatt a forma könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben.
 7. Felhasználási Módok: Alkalmas különböző alkalmakra, például foci meccs nézőpartikra, születésnapi ünnepekre vagy különböző sporteseményekre szánt sütemények vagy torták díszítéséhez.

A Foci szettet mintázó szilikon marcipán és fondant forma segítségével könnyedén alkothatsz egyedi és látványos dekorációkat a foci rajongói vagy sportesemények alkalmával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK