Szilikon fondant és marcipán mintázó-gombok

1,390 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

A szilikon marcipán és fondant mintázó gomb dekorációhoz remek eszköz lehet az otthoni sütemények és torták egyedi készítéséhez. Itt vannak a formával kapcsolatos jellemzők és felhasználási módok:

  1. Anyag: Rugalmas és tapadásmentes szilikon anyag, ami lehetővé teszi a könnyű kiborítást és a minták precíz kialakítását.
  2. Mintázatok: A formával készíthető gomb dekoráció mintákat, amelyek kiválóak lehetnek különböző stílusú és témájú torták vagy sütemények díszítéséhez.
  3. Felhasználás: A formával készült gomb mintákat felhasználhatod a torták, sütemények vagy cupcakes díszítéséhez, hogy egyedi és játékos elemeket alkoss.
  4. Kreativitás: Használd a formát ahhoz, hogy részletgazdag és személyre szabott gomb díszeket készíts. Színezheted a marcipánt vagy fondantot különböző színekkel a még élethűbb hatásért.
  5. Díszítési Technikák: Különböző díszítési technikákat is alkalmazhatsz a kész mintákra, például ehető festékekkel vagy porcukrok felhasználásával.
  6. Használati Utasítások: Töltsd meg a mintákat marcipánnal vagy fondanttal, távolítsd el a felesleget, majd helyezd a formát a fagyasztóba körülbelül 5 percre. Miután megkeményedett, fordítsd ki az elkészült díszeket a formából, és díszítsd velük a tortádat.
  7. Tisztítás: A szilikon anyag miatt a forma könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben.

A Szilikon marcipán és fondant mintázóval könnyedén és gyorsan alkothatsz játékos és stílusos gomb díszeket, amelyekkel egyedivé teheted süteményeid vagy tortáid kinézetét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK