Szilikon fondant és marcipán mintázó-lego

890 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

A lego elemeket mintázó szilikon marcipán és fondant forma kiváló eszköz lehet a lego-rajongók számára, akik saját lego témájú süteményeket vagy tortákat szeretnének készíteni otthon. Itt vannak a formával kapcsolatos jellemzők és felhasználási módok:

  1. Anyag: Rugalmas és tapadásmentes szilikon anyag, ami lehetővé teszi a könnyű kiborítást és a minták precíz kialakítását.
  2. Mintázatok: A formával készíthető lego elemek mintákat, például téglatesteket, kockákat vagy más lego formájú elemeket, amelyek alkalmasak a különböző méretű és típusú lego építmények létrehozásához.
  3. Felhasználás: A formával készült lego mintákat felhasználhatod a torták, sütemények vagy cupcakes díszítéséhez, hogy egyedi és játékos lego témájú elemeket alkoss.
  4. Kreativitás: Használd a formát ahhoz, hogy részletgazdag lego elemeket készíts. Színezheted a marcipánt vagy fondantot különböző színekkel a még élethűbb hatásért.
  5. Díszítési Technikák: Kombinálhatod a lego elemeket más díszítési technikákkal, például ehető festékekkel vagy porcukrok alkalmazásával.
  6. Használati Utasítások: Töltsd meg a mintákat marcipánnal vagy fondanttal, távolítsd el a felesleget, majd helyezd a formát a fagyasztóba körülbelül 5 percre. Miután megkeményedett, fordítsd ki az elkészült díszeket a formából, és díszítsd velük a tortádat.
  7. Tisztítás: A szilikon anyag miatt a forma könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben.

A lego elemeket mintázó szilikon marcipán és fondant forma segítségével könnyedén és szórakoztatóan alkothatsz egyedi lego dekorációkat a tortáidra vagy süteményeidre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK