Szilikon fondant és marcipán mintázó-orvosi műszerek

1,390 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

A szilikon fondant és marcipán mintázó – orvosi műszerek egy fantasztikus eszköz a cukrászkodás és tortadíszítés világában. Ez a forma lehetővé teszi számodra, hogy egyedülálló, orvosi témájú mintázatokat készíts fondantból vagy marcipánból, amelyek tökéletesek lehetnek orvosok vagy egészségügyi szakemberek számára születésnapokon vagy különleges alkalmakon.

Jellemzők:

  • Mintázatok: A forma különböző orvosi műszereket tartalmaz, mint például stetoszkóp, fecskendő, szív, tabletta és egyéb egészségügyi témájú elemeket, így változatos és részletes mintákat készíthetsz.
  • Szilikon anyag: Az élelmiszeripari minőségű szilikon anyag könnyen tisztítható és hőálló, így biztonságosan használható a cukrászkodás során.
  • Kreatív kialakítás: Az eszközök precízen kidolgozottak, lehetővé téve a részletes és professzionális kinézetű mintázatok elkészítését. Ideális fondant vagy marcipán dekorációkhoz.

Ez a szilikon fondant és marcipán mintázó ideális eszköz ahhoz, hogy különleges és témához illő dekorációkat készíts süteményekhez. Legyen szó egy orvosi szakember vagy egészségügyi szereplő ünnepéről, ez a forma segít abban, hogy az ételek is részesei legyenek az ünneplésnek és a meglepetésnek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK