Szilikon fondant és marcipán mintázó-unikornis

990 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

A Szilikon marcipán és fondant mintázó unikornis dekorációhoz ideális eszköz lehet otthoni sütemények és torták egyedi készítéséhez. Itt vannak a formával kapcsolatos jellemzők és felhasználási módok:

  1. Anyag: Rugalmas és tapadásmentes szilikon anyag, amely lehetővé teszi a könnyű kiborítást és a minták precíz kialakítását.
  2. Mintázatok: A formával készíthető unikornis dekorációt, mint például a szarv, fülek és szemek. Ezek az elemek ideálisak unikornis témájú torták vagy sütemények díszítéséhez.
  3. Felhasználás: A formával készült unikornis mintákat felhasználhatod a torták, sütemények vagy cupcakes díszítéséhez, hogy egyedi és varázslatos elemeket alkoss.
  4. Kreativitás: Használd a formát ahhoz, hogy részletgazdag és személyre szabott unikornis díszeket készíts. Színezheted a marcipánt vagy fondantot különböző színekkel a még élethűbb hatásért.
  5. Díszítési Technikák: Ezen kívül más díszítési technikákat is alkalmazhatsz, például ehető festékekkel vagy porcukrok felhasználásával.
  6. Használati Utasítások: Töltsd meg a mintákat marcipánnal vagy fondanttal, távolítsd el a felesleget, majd helyezd a formát a fagyasztóba körülbelül 5 percre. Miután megkeményedett, fordítsd ki az elkészült díszeket a formából, és díszítsd velük a tortádat.
  7. Tisztítás: A szilikon anyag miatt a forma könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben.

A Szilikon marcipán és fondant mintázóval könnyedén és gyorsan alkothatsz bűbájos unikornis díszeket, amelyekkel varázslatot cselezhetsz süteményeid vagy tortáid körül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK