Szív alakú szilikon forma

1,390 Ft

Tedd a 20,000 Ft a kosárba, és ingyenes szállítást kapsz!

A szív alakú szilikon forma egy lenyűgöző és sokoldalú konyhai eszköz, mely ideális választás lehet szerelmes alkalmakra, ünnepekre vagy bármilyen olyan eseményre, ahol a kreatív sütés és desszertkészítés a főszerep. Az élelmiszerbiztos szilikon anyagból készült forma könnyen kezelhető, könnyen tisztítható és rendkívül tartós.

A szív alakú forma szép és precízen kidolgozott vonalakkal rendelkezik, melyek tökéletesen rögzítik a szív formáját a készítendő süteménynek vagy desszertnek. A rugalmas szilikon lehetővé teszi az egyszerű kiöntést, így a kész édesség tökéletes formában kerülhet az asztalra.

A forma méretei lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjon különféle receptekhez, legyen szó tortákról, süteményekről vagy fagylaltokról. A szilikon anyag kiváló hőelvezető képességgel rendelkezik, így a sütemények egyenletesen sülhetnek át anélkül, hogy a forma hőmérsékletétől kellene aggódnunk.

A szív alakú szilikon forma a romantikus ételek és desszertek elkészítésének tökéletes eszköze, és a konyhájában egy igazi stílusos és kreatív kiegészítővé válhat. Egyszerű használata és tisztítása révén a sütés most még szórakoztatóbb és eredményesebb élmény lehet.

Méret:220*220*47mm, 143g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

NEMRÉG NÉZETT TERMÉKEK