Irányelveink 15 napra érvényesek. A vásárlás óta eltelt 15 nap után sajnos nem kínálunk visszatérítést vagy cserét.

Ahhoz, hogy jogosult lehessen a visszatérítésre, termékének használaton kívülinek kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, ahogyan azt átvette. Az eredeti csomagolásban kell lennie a terméknek.

A visszaküldés végrehajtása nyugta vagy vásárlási igazolás benyújtása ellenében történik.

Kérjük, ne küldje vissza megvásárolt termékeit a gyártónak.

Vannak olyan esetek, amikor csak részleges visszatérítéseket garantálhatunk (adott esetben):

  • Foglalás (a használat nyilvánvaló jelzéseivel)
  • Minden olyan tétel, amely nem az eredeti állapotában van, sérült vagy hiányoznak az alkatrészei, amik nem a mi hibánkból erednek.
  • Minden olyan cikk, amelyet a szállítás után 30 napon belül visszaküldtek.

Visszatérítések (adott esetben) Miután kézbesítettük és megvizsgáltuk a visszaküldendő termékeket, e-mailt küldünk, hogy értesítsük Önt ennek eredményességéről. Értesítjük a visszatérítés jóváhagyásáról avagy elutasításáról. Ha kérését jóváhagyták, visszatérítését feldolgozzuk, és bizonyos időn belül automatikusan jóváírást hajtunk végre hitelkártyáján vagy ahogy eredetileg a tranzakció létrejött.

Késedelmes vagy hiányzó visszatérítések (adott esetben): Ha még nem kapott visszatérítést, először ellenőrizze újra bankszámláját. Ezután vegye fel a kapcsolatot hitelkártyáját kiadó céggel, eltarthat egy ideig, mire a visszatérítés hivatalosan felkerül. Ezután vegye fel a kapcsolatot bankjával. A visszatérítés kifizetése gyakran eltelik némi feldolgozási idővel. Ha mindezt elvégezte, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a official@atorta.hu címen keresztül.

Eladási cikkek (adott esetben) Csak a szokásos árú termékek téríthetők vissza, sajnos az értékesítési cikkek nem téríthetők vissza.

Árucsere (adott esetben): Csak akkor cseréljük ki a tételeket, amennyiben hibásak vagy sérültek. Ha ki kell cserélnie ugyanarra a cikkre, küldjön egy e-mailt a official@atorta.hu e-mail címen, és küldje el a cikket a következő címre: Magyarország, 1107 Budapest, Fertő utca 1/D

Ajándékok Ha a termék vásárláskor ajándékként lett megjelölve, és közvetlenül Önnek szállították ki, akkor a visszatérítés értékére ajándék jóváírást kap. Miután a visszaküldött tételt megkapta, ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha a termék vásárláskor nem lett megjelölve ajándékként, vagy az ajándékozó a megrendelést elszállíttatta Önnek, mint ajándékozottnak, hogy Ön később megkapja, akkor visszatérítést küldünk az ajándékozónak, egyben tudatjuk az ajándékozót az Ön általi visszaküldésről.

Szállítás A termék visszaküldéséhez küldje el a terméket a következő címre: Magyarország, 1107 Budapest, Fertő utca 1/D

A termék visszaküldését illetően a szállítási költségek Önt terhelik . A szállítási költségeket nem térítjük vissza. Ha visszatérítést kap, a visszaszállítás költségét levonják a visszatérítésből.

A tartózkodási helyétől függően a kicserélt termék kézbesítéséhez szükséges idő változhat.

Amennyiben 100 euró feletti tétele kerül szállításra, fontolja meg, hogy igénybe venné-e a nyomon követhető szállítási szolgáltatást vagy a szállítási biztosítás vásárlását. Nem garantáljuk, hogy megkapjuk a visszaküldött termékeket.